Trollhättan
I samarbete medBjörn Axén logo
Nu extra rabatt, ring oss!

Referenser

Christine Dahlin

När jag i Januari 2017 började i skolan hade jag aldrig hållt i en sax tidigare. Idag, några tusen timmar senare skriver jag på mitt nya anställningsavtal som salongschef för en nyöppnad Nikitasalong i Skövde! 25 maj nästa år är min gesäll inbokad och den kommer jag klara!

Med det här vill jag bara säga att allt är möjligt och tack vare er på Svenska Frisörskolan lever jag idag i min dröm! Jag ångrar inte en sekund att jag vågade byta karriär och satsa på mig själv.

Tack för all hjälp och stöttning!

 

Kim Paz

Jag gick på Svenska Frisörskolan 2013. Efter min examen startade jag en enskild firma och hyrde en stol på salong Vasastaden i Västerås. Där hade jag turen att jobba med två frisörer med gesällbrev, en som gått sin frisörutbildning i USA och en som gått gymnasievägen. Jag kände mig verkligen redo att jobba som frisör direkt efter skolan men jag har lärt mig sååå mycket efteråt och lär mig fortfarande. Det tycker jag är viktigt att man kommer ihåg så länge man jobbar som frisör, du kan alltid lära dig nåt mer. Du kommer alltid längst genom att vara ödmjuk mot dina kollegor, dina kunder och mot ny kunskap!

1 Mars 2016 öppnade jag och min kollega våran alldeles egna salong i ett gammalt industriområde som heter Kopparlunden i Västerås. Portvakten. Det känns helt sjukt häftigt att låsa upp dörrarna till salongen varje morgon.

Anette Svensson

Under våren 2006 gick jag på Svenska Frisörskolan i Trollhättan. Därefter jobbade jag på en salong i Halmstad och när jag tog mitt gesällbrev efter att ha varit på återträff på skolan fick jag högsta betyg i samtliga moment och tilldelades Stora Belöningsmedaljen.

Jag flyttade till Stockholm och började jobba heltid som tekniker på Wella Studion 2010 och fick resa runt i hela landet och hålla visningar och kurser. Efter två år blev jag Capibility Trainer och ansvarade för vår interna kunskap och fick även vara med i vårt Nordic Creative Team. Idag jobbar jag som Event & Seminar Coordinator för samtliga varumärken på Wella.

Mina år i branschen har varit otroligt roliga och utvecklande som startade fantastiskt bra på Svenska Frisörskolan. Jag ser fram emot vad jag har framför mig!

På Håret

- Vi opplever at de lærlingene vi har fått fra Svenska Frisørskolan er veldig motiverte og faglig dyktige. De har en god forståelse av hva som kreves for å bli en dyktig frisør og er villige til å jobbe hardt for å nå sine mål! Samtidig har de en fantastisk holdning til å yte service til våre kunder. Elevene fra Svenska Frisørskolan er hjertelig velkommen til å søke jobb i vår bedrift!

PÅHÅRET er en av Norges ledende frisørkjeder med 17 salonger i Oslo, Asker og Bærum, med totalt 150 medarbeidere. Gjennom 30 års erfaring i frisørbransjen har vi utviklet et profesjonelt kvalitetskonsept med fokus på faglig ekspertise og god kundeservice.

Utmerkelser: Årets frisørbedrift 2004, Global Salong Business Award Barcelona 2006, Entrepreneur of the year og Global Salon Business Award Hollywood 2008, Salon leadership, i tillegg en rekke individuelle priser på konkurranser i inn og utland.

www.paharet.no
Maj Hovde Krogdahl
Driftssjef

Alex Verdini

Jeg fikk en kjempedyktig elev fra deres skole, med stort engasjement for faget og stor vilje til å lære mer! I tillegg hadde hun en god tyngde på alt det grunnleggende da hun kom til oss, som gjør at hun lett tar til seg mer kunnskap underveis! Hun stiller veldig mange gode spørsmål, for å kunne forstå hvordan alt henger sammen. Det er veldig morsomt å jobbe med en så interessert elev!

Litt om oss:
Alex Verdini har et konsept som består av å finne personligheten til både kundene og stylistene. Vi bruker god tid på å bli kjent med kunden, så vi er sikre på at kunden blir booket inn til den stylisten som passer kunden best. Faglig kompetanse og kvalitet står sterkest i fokus hos oss. Alex Verdini representerer noe personlig, trendy, urbant, kreativt, særegent og er ikke bare en helt vanlig behovsdekkende salong. Alex Verdini er en videreutvikling av en markedsledende salong som har eksistert i Oslo i nærmere 20 år, og vi har nå 4 salonger, fordelt på Oslo, Trondheim og Sandefjord. Vi er eid av Raise, som har nærmere 130 salonger under forskjellige konsepter fortdelt på Norge og Sverige.

Mer info finner du på www.alex.no

Remy André Breivik
Daglig Leder
Alex Verdini Sandefjord

Svenska Frisörskolan har högsta kreditvärdighet

UC Riskklass klassificerar företagen mellan 1 och 5, där 5 innebär lägsta risk. Riskklasserna grundar sig på UC Riskprognos och är en översättning av prognosens intervallsindelning. Svenska Frisörskolan har högsta kreditklass!

Genom att använda UC Riskklass i din kreditgivning får du en snabb överblick av kreditrisken och kan på så sätt trygga affärsbeslut.

 

Information angående GDPR hittar du på vår Integritetspolicy-sida.
Copyright © 2008-2019 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.