Trollhättan
Boka tidigt-rabatt. 20000 kr! Passa på!

Privat frisörskola i Trollhättan

Internationellt godkänd av Pivot Point och OMC
(Organisation Mondiale Coiffure).

Kom till vår väletablerade frisörskola i Trollhättan där lärarna sätter eleverna i första rummet. Alldeles vid gågatan i centrala Trollhättan finns lokalerna för vår frisörutbildning. Vi erbjuder dig som elev en bred och heltäckande grund för att utvecklas och utmanas. Med fenomenala pedagoger och en läroplan i världsklass inspirerar vi dig till starten av en strålande karriär.

Frisörkurs med hög utbildningskvalitet

Vi på Svenska Frisörskolan vill vara det självklara valet när du ska utbilda dig till frisör. Med ett djupt personligt engagemang i våra elever där alla får samma möjlighet, ett start varunamn samt otroligt hög utbildningskvalitet ger vår kurs dig allt som du behöver och kräver för att bli en riktigt duktig frisör. Vi arbetar även strategiskt målmedvetet med teknik för att våra elever ska få jobba med alla sinnena.

Skräddarsydda utbildningar

Ha kul medan du lär dig mer om det du brinner för i en intensiv och kreativ frisörkurs hos oss i Trollhättan. Våra skräddarsydda utbildningar är perfekta för dig som älskar kreativitet och skönhet, samtidigt som du utvecklar dina kunskaper med en bred och intensiv kursplan. Kom till oss i Trollhättan - Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Lärare på skolan

Från vänster till höger:
Michael Gustafsson, 36 år i yrket, Gesällbrev, Mästarbrev, Högskolepedagogik
Ulrica Nordenfors, 28 år i yrket, Gesällbrev, Mästarbrev, Högskolepedagogik
Jelèn Eriksson, 6 år i yrket, Gesällbrev
Jeanette Ardhus, 27 år i yrket, Gesällbrev, Mästarbrev, Högskolepedagogik

Copyright © 2008-2017 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.