Stockholm
I samarbete medBjörn Axén logo

Referenser

Grupp 15 – perioden 12/8 2015 till 26/5 2016

Moa Eklund och Lotta Andersson

Vi vill ge våra varmaste rekommendationer till alla er som funderar på att bli frisör, att söka till Svenska Frisörskolan.

Här har vi själva gått och fått allt vi behöver för att kunna arbeta självständigt ute på salong där vi nu är trainee.

Här finns lärare med otroligt engagemang och gedigen kunskap och fantastiskt mycket humor! Vi heter Lotta och Moa och har studerat på Svenska Frisörskolan i Stockholm.

Moa och Lotta
2016-07-04

Grupp 12 – perioden 29/1 2014 till 11/12 2014

Klara Adamenko

Året 2014 va mitt år på Svenska Frisörskolan i Stockholm. Det var det roligaste, häftigaste, lärosammaste år jag haft i mitt liv. Tre månader med korvstoppning av teori för att sedan få en sax i min hand för första gången. Kommer aldrig glömma första klippet, det som då tog 7 timmar, och nu bara tar 30 min. Wow vilket år! Hur mycket lärde jag mig inte? Äntligen gick min dröm i uppfyllelse! Jag skulle nu bli Frisör på riktigt i en godkänd grym skola. Med underbara lärare som verkligen vill lära. Men visst var det tungt man va trött men på något sätt så swischade ett år förbi. Man lever med klassisarna 24/7 känns det som. Det är skolan som gäller för ett år. För det är ju detta man vill!

Sedan kom det stora delprovet, halva gesällen. Har aldrig varit så nervös det va ju liksom klarar du detta då har du klarat skolan, och känslan när man fick reda på att man var godkänd, går inte riktigt att beskriva men vilken känsla man svävade på moln. Absolut ett år jag gärna skulle vilja spola tillbaka till, men nu är det bara att kämpa på för att få ihop timmar för att göra andra delen av gesällen. För en godkänd frisör med gesällbrev är ett måste. Ett år jag aldrig kommer glömma!

Jag fick mitt första barn strax efter året i skolan, helt underbart, allt går att kombinera om man bara vill.

Klara Adamenko
2016-05-12

Grupp 7 – perioden 28/8 2011 till 14/5 2012

Evelina Gräsberg

Mitt namn är Evelina Gräsberg 25 år och jobbar idag som behörig frisör med gesällbrev, tack vare Svenska Frisörskolan Stockholm.

När jag ska beskriva vad jag har lärt mig från skolan så säger jag: allt som krävs för att bli frisör. Jag har lärt mig så oroligt mycket, klipptekniker, färger, kemi, permanent, styling och mycket mer. Det var tufft och intensivt, men går man all in så klarar man allt galant :)

Lärarna var toppen, noggranna och lärde en på ett sätt så man verkligen förstod. Jag har alltid kunnat ringa till skolan när jag haft frågor eller funderingar, vilket man uppskattar om man fortfarande känner sig lite osäker. Frisör är ett jätteroligt yrke, att man får ta hand om kunderna och uppfylla deras önskemål, och dessutom få beröm för det yrke man valt.

Idag jobbar jag på en liten salong i Skogstorp en bit utanför Eskilstuna tillsammans med min mamma, det är så jag trivs och vill jobba.

Jag tackar skolan/lärarna för att jag är där jag är idag, utan dem hade jag inte känt mig så väl utbildad som jag är idag :) och jag tackar min fina mamma som har haft tålamod och även hjälp och stöttat mig efter skolan :)

Skogstorpsfrissan 016-25448
Evelina Gräsberg
2016-05-25

Grupp 5 – perioden 18/8 2010 till 19/1 2011

Emelie Axi

Jag började på Svenska Frisörskolan augusti 2010, och jag kommer ihåg att jag tyckte exakt precis Allt var så sjukt spännande!

Skolan är alla gånger den bästa jag gått på - Lärarna, engagemanget, klasskompisarna, sammanhållningen och det gemensamma intresset - hår!

Efter skolan har jag jobbat på tre olika salonger, med nya erfarenheter för varje ställe, men en sak jag fått höra på Alla salonger jag börjat på, är hur fascinerade dom varit över hur långt jag kommit, vilket enormt bra utbildning jag gått, och för det har jag bara Svenska Frisörskolan att tacka! :)

Idag jobbar jag som egenföretagare och hyr min egen stol sedan ca 2 år, och trivs hur bra som helst med det! Tack Sanna och Svenska Frisörskolan! :)

Emelie Axi
2016-12-06

Sara Khays Rosén

Min utbildning på Svenska Frisörskolan Stockholm har varit ett utav det bästa jag gjort! Underbara lärare och underbara dagar med fina kunskaper.

Idag är jag egenföretagare och är inne på 6 år som frisör!

Sara Khays Rosén
2016-05-14

 

 

Ariadna R. Qvarsebo

Jag gick på Svenska Frisörskolan i Stockholm 2010-2011. På slutet av utbildningen tävlade jag i Frisörföretagarnas "Årets Frisör" och blev "Årets Elev 2011" Efter att ha jobbat som anställd ett tag tog jag stora klivet och blev egen och jobbar sedan några år tillbaka på Clipp-er i Stockholm. 2013 vidareutbildade jag mig och blev Master Color Expert hos Wella, samma år vann jag bronsen i svenska finalen i Wellas "Trend Vision Award" I Globen Annexet.

Jag är mycket tacksam SvenskaFrisörskolan Stockholm som gav mig en bred kunskapsbas, mycket stöd och uppmuntran och fick mig att förstå att vara frisör handlar om så mycket mer än att bara klippa och färga hår. Jag är en stolt frisör och jag älskar mitt yrke!

Hälsningar
Ariadna R. Qvarsebo
2016-05-30

Information angående GDPR hittar du på vår Integritetspolicy-sida.
Copyright © 2008-2019 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.