Stockholm

Frisörkurs på privat frisörskola i Stockholm

Godkänd av Sveriges Frisörföretagare och Handels

Satsa på en intensiv och heltäckande utbildning i huvudstaden! Våra fantastiska pedagoger i Stockholm strävar efter att utmana och utveckla dig till en kunnig frisör. Kursen håller ett högt tempo och kreativiteten formligen flödar, en perfekt grogrund för att göra just dig till Sveriges bästa frisör.

Hög utbildningskvalitet

Vårt mål är att erbjuda den främsta frisörutbildningen i Sverige. Genom att arbeta strategiskt målmedvetet med teknik får våra elever chansen att arbeta med alla sinnena när de utbildar sig till frisör hos oss. Tillsammans med ett personligt engagemang i våra elever, hög utbildningskvalitet och ett starkt varunamn kan du vara säker på att få en frisörkurs som ger dig den erfarenhet och kunskap som du behöver.

Centralt läge med goda kommunikationer

Frisörutbildningen sker i våra lokaler vid Solna Strand i Stockholm. Ett stenkast från skolan ligger tunnelbanestationen Solna Strand och en kort promenad tar dig till Sundbybergs centrum med mycket goda kommunikationer. Vi förmedlar även ett begränsat antal bostäder till elever. Är du sugen på att gå kurs till frisör i Stockholm? Kontakta oss med din intresseanmälan redan idag!

Fantastiska resultat från vår utbildning

100% av våra avgångselever 2016/2017 har fått jobb i branschen direkt efter kursavslut!
100% av våra elever klarade delprovsmomenten vid kursavslut.
(delprovet bedöms av utomstående i utbildningsnämden via Frisörföretagarna och Handels)

Sanna Lindgren

Vår otroliga rektor har lätt att inspirera och entusiasmera andra. Med enorm yrkesskicklighet, lång erfarenhet och makalös fingertoppskänsla har Sanna drivit Svenskafrisörskolan i Stockholm tillsammans med sin personal sedan 2008.

Som 20-åring öppnade hon sin första salong, sedan dess har Sanna även drivit färg- och stilföretag. Därefter gick hon på Lärarhögskolan för att bli behörig lärare och jobbade sedan 8 år på frisörgymnasium.

Gesäll- och mästarbrev är bara början på Sannas meritlista. Hon har även verkat som examinator för gesäll- och mästarbrev och arbetat som konsult för olika leverantörsföretag i branschen. Sanna är medlem i Intercoiffure, en erkänd världsorganisation för ledande frisörer. Hon har varit ordförande i Svenska Stylist och Frisörlärarförbundet mellan 2012-2017. Förutom att driva skolan så jobbar Sanna som konsult för Pivot Point är det absolut största utbildningsföretag i världen inom frisöryrket.

Sanna har haft äran att sitta som jury i Swedish Beauty Awards. Swedish Beauty Awards har med omsorg och handplockat juryn för vår kompetens inom branschen och för att skapa bredd inom juryn. Sanna satt första året 2015 och har varit med varje år sedan dess.

Sannas motto: Det finns bara möjligheter, man måste bara våga ta dem!

Åsa Jandér

Jag är en levnadsglad cyklande frisörlärare som har arbetat i branschen så länge jag kan minnas, men på heltid sedan 1986. Jag har haft eget företag sedan 1989, både enskilt företag och aktiebolag. Jag har jobbat som tekniker för produktföretag och där haft både visningar och kurser för frisörer.

Jag är verksam frisör i mitt aktiebolag och frisörlärare. Som ni märker så älskar jag detta yrke.

Åsas motto: Förändring är bra!

Åsas E-postadress: larare@svenskafrisorskolan.se

Information angående GDPR hittar du på vår Integritetspolicy-sida.
Copyright © 2008-2018 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.