Göteborg
I samarbete medBjörn Axén logo

Referenser

Ellenor Griph

Svenska frisörskolan gav mig allt vad man behövde i utbildningssyfte, en riktigt bra början till slut med grunderna du behöver för att bli en duktig frisör. Skolan kändes seriös och väldigt välplanerad igenom hela utbildningen. Att gå på svenska frisörskolan kändes aldrig tråkig, de var möjlighet till en massa olika saker bland annat att tävla i årets elev, där jag hamnade.

Att få äran att åka till Stockholm och tävla inför en jury är en möjlighet många skulle vilja göra. Lärarna var väldigt engagerade i elevernas arbete och man kände sig sedd.

Idag jobbar jag på en salong där jag har stort kundflöde efter bara 1,5 år. Jag känner mig säker med saxen och de har jag denna fantastiska skola och lärare att tacka!

Ellenor Griph
2016-06-16

Felicia Werneman

Jag gick ut Svenska Frisörskolan 2015. Fick jobb direkt på Doors där jag stormtrivs. Jag fick stor lärdom i frisöryrket vilket jag är jätteglad för! Kan verkligen rekommendera denna skola!

"Vill man så kan man"!

Felicia Werneman
2016-06-16

Andriette Foughman

Att ha gått på Svenska Frisörskolan var nåt av det roligaste jag har gjort! Man får alla verktyg man behöver, man lär sig att samarbeta, jobba mycket socialt och få träna otroligt mycket på det praktiska. Det var tufft och intensivt men jisses vad man fick lära sig!

Kan inte ha fått en bättre grund att stå på för att sen ge sig ut i arbetslivet som frisör!

Andriette Foughman
2016-06-16

Information angående GDPR hittar du på vår Integritetspolicy-sida.
Copyright © 2008-2019 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.