Göteborg
I samarbete medBjörn Axén logo

Svenska Frisörskolan i Göteborg

Godkänd av Sveriges Frisörföretagare och Handels

Vi ser till att du får bästa utbildningen i framsidans stad Göteborg!
Våra lärare ser till att ge dig träning av hög kvalitet. Dom har gesällbrev, mästarbrev och även pedagogutbildning samt lärarutbildning från högskolan. På vår frisörkurs håller vi högt tempo men glömmer inte att ha kul! Våra frisörutbildningar bedrivs i centrala Göteborg 5 min från centralstationen.

Perfekt kombination av teori och praktik

Vi vill vara det självklara valet när du ska välja frisörskola. Med ett djupt, personligt engagemang i våra elever där alla får samma möjlighet, ett starkt varunamn samt en otroligt hög utbildningskvalitet kan du vara säker på att få en perfekt kombination av teori och praktik. Vi arbetar även strategiskt målmedvetet med teknik så att våra elever får jobba med alla sinnena.

Starta ett strålande yrkesliv

Fylls av inspiration och ta chansen att starta ett strålande yrkesliv! Om du älskar kreativitet och skönhet är vi på Svenska Frisörskolan i Göteborg det självklara valet för dig. Skicka en intresseanmälan idag - vi hör av oss snarast möjligt.

VD: Britt-Mari Jagedal

Vår strålande rektor Britt-Mari har en drivande kraft för detta yrke! Hon har över 30 års erfarenhet inom frisörbranschen och jobbade senast med SVT1 och tvserien Salongen!

Startade sin karriär i USA där hon utbildade sig till stylist och vid 18 års ålder kom hon hem och startade frisörsalong! Hon tog sitt Gesäll 1990, Mästarbrev 2011 och läste pedagogisk utbildning till frisörlärare. År 2006 startade hon Svenska Stylistskolan. Idag har hon tagit med sig sin samlade kunskap till Svenska Frisörskolan i Göteborg där hon jobbat sedan 2010. Hon brinner för yrket och har jobbat som frisörtekniker och rest landet runt med sina "makeover"-kurser.

B-M inspirerar sina elever och hennes sprudlande energi märks i hela klassrummet. Hon ser till att du som elev når målet mot frisör!

Britt-Maris motto: Min energi får jag av att få lära ut och att få ge min kunskap till eleverna, ge mig din tid så får du dubbelt tillbaka.

Amanda Nord

Amanda började sin karriär 2014 när hon startade Nordisk Skönhet. Hon är utbildad Frisör/Stylist även i Fransförlängning i vilket hon idag utbildar.

Hon brinner för allt inom styling men jobbar idag mycket med bröllop och events. Amanda har jobbat med musikvideos och photoshoots.

"Min drivkraft får jag utav att kreativiteten får flöda och av att jag får människor att bli glada."

Felicia Wernerman

Felicia är ett av våra nya tillskott. Hon gick ut Svenska Frisörskolan 2015 och har idag gesällbrev och hyr en stol när hon inte är hos oss på skolan.
Utöver sin frisörexamen är Felicia även utbildad florist vilket hon har tävlat inom.

I höst kommer Felicia finnas på skolan på tisdagar.

Felicias motto: Vill man så kan man

Malena Williamson

Jag utbildade mig till frisör på Svenska Frisörskolan 2010, tanken var egentligen att vidareutbilda sig till stylist men jag blev kär i frisöryrket och fastnade. Åkte sedan till Oslo och gjorde ett års lärlingstid. Där fick jag chansen att börja tävla, vilket har tagit mig till svenska frisörlandslaget som jag tävlat flertal internationella tävlingar för. Brinner för utbildning och utveckling, och att hela tiden lära mig nya saker. Håller även på att utbilda mig till behörig yrkeslärare, samtidigt som jag arbetar på salong i Borås.

Malenas motto: Ta inte saker så allvarligt! Det viktigaste är att ha roligt, sen löser sig resten.

 

Information angående GDPR hittar du på vår Integritetspolicy-sida.
Copyright © 2008-2019 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.