Göteborg
I samarbete medBjörn Axén logo

Svenska Frisörskolan i Göteborg

Godkänd av Sveriges Frisörföretagare och Handels

Vi ser till att du får bästa utbildningen i framsidans stad Göteborg!
Våra lärare ser till att ge dig träning av hög kvalitet. Dom har gesällbrev, mästarbrev och även pedagogutbildning samt lärarutbildning från högskolan. På vår frisörkurs håller vi högt tempo men glömmer inte att ha kul! Våra frisörutbildningar bedrivs i centrala Göteborg 5 min från centralstationen.

Perfekt kombination av teori och praktik

Vi vill vara det självklara valet när du ska välja frisörskola. Med ett djupt, personligt engagemang i våra elever där alla får samma möjlighet, ett starkt varunamn samt en otroligt hög utbildningskvalitet kan du vara säker på att få en perfekt kombination av teori och praktik. Vi arbetar även strategiskt målmedvetet med teknik så att våra elever får jobba med alla sinnena.

Starta ett strålande yrkesliv

Fylls av inspiration och ta chansen att starta ett strålande yrkesliv! Om du älskar kreativitet och skönhet är vi på Svenska Frisörskolan i Göteborg det självklara valet för dig. Skicka en intresseanmälan idag - vi hör av oss snarast möjligt.

VD: Britt-Mari Jagedal

Vår strålande rektor Britt-Mari har en drivande kraft för detta yrke! Hon har över 30 års erfarenhet inom frisörbranschen och jobbade senast med SVT1 och tvserien Salongen!

Startade sin karriär i USA där hon utbildade sig till stylist och vid 18 års ålder kom hon hem och startade frisörsalong! Hon tog sitt Gesäll 1990, Mästarbrev 2011 och läste pedagogisk utbildning till frisörlärare. År 2006 startade hon Svenska Stylistskolan. Idag har hon tagit med sig sin samlade kunskap till Svenska Frisörskolan i Göteborg där hon jobbat sedan 2010. Hon brinner för yrket och har jobbat som frisörtekniker och rest landet runt med sina "makeover"-kurser.

B-M inspirerar sina elever och hennes sprudlande energi märks i hela klassrummet. Hon ser till att du som elev når målet mot frisör!

Britt-Maris motto: Min energi får jag av att få lära ut och att få ge min kunskap till eleverna, ge mig din tid så får du dubbelt tillbaka.

Veronica Olausson

Jag heter Veronica Olausson och jag har alltid älskat yrket frisör. Tog mitt Gesäll 1990 och därefter har jag haft Hyrstol i många år. 2010 tog jag Mästarbrevet vilket var en självklarhet för mig.

Jag har lärarexamen och har jobbat i skolvärlden sedan 2006 men alltid även jobbat på salong vilket jag gör än idag. Att få jobba i båda världar tycker jag är en fantastiskt kombination.

Veronicas motto: Eleven kommer alltid i centrum!

Amanda Nord

Amanda började sin karriär 2014 när hon startade Nordisk Skönhet. Hon är utbildad Frisör/Stylist även i Fransförlängning i vilket hon idag utbildar.

Hon brinner för allt inom styling men jobbar idag mycket med bröllop och events. Amanda har jobbat med musikvideos och photoshoots.

"Min drivkraft får jag utav att kreativiteten får flöda och av att jag får människor att bli glada."

 

Information angående GDPR hittar du på vår Integritetspolicy-sida.
Copyright © 2008-2019 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.