Göteborg
I samarbete medBjörn Axén logo

Svenska Frisörskolan i Göteborg

Godkänd av Sveriges Frisörföretagare och Handels

Ta del av en utmanande och heltäckande utbildning på vår frisörskola i Göteborg! Våra kompetenta pedagoger ser till att ge dig träning av hög kvalitet. Lärarna som står för din utbildning har förutom gesällbrev, mästarbrev och mer än god erfarenhet från arbetslivet även pedagogutbildning samt lärarutbildning från högskolan. På vår frisörkurs håller vi högt tempo men glömmer inte att ha kul, det är ett perfekt recept för dig att utvecklas. Våra frisörutbildningar bedrivs i centrala Göteborg.

Perfekt kombination av teori och praktik

Vi vill vara det självklara valet när du ska välja frisörskola. Med ett djupt, personligt engagemang i våra elever där alla får samma möjlighet, ett starkt varunamn samt en otroligt hög utbildningskvalitet kan du vara säker på att få en perfekt kombination av teori och praktik. Vi arbetar även strategiskt målmedvetet med teknik så att våra elever får jobba med alla sinnena.

Starta ett strålande yrkesliv

Fylls av inspiration och ta chansen att starta ett strålande yrkesliv! Om du älskar kreativitet och skönhet är vi på Svenska Frisörskolan i Göteborg det självklara valet för dig. Skicka en intresseanmälan idag - vi hör av oss snarast möjligt.

VD: Britt-Mari Jagedal

Vår strålande Rektor Britt-Mari har en drivande kraft för detta yrke!

Hon har 27 års erfarenhet av att driva egen salong med anställda och elever. Tog sitt Gesäll 1990, Mästarbrev 2011 och pedagogisk utbildning som frisörlärare. Sedan år 2006 har hon haft Svensk Stylistskolan där hon även utbildat i stylist. Där har det ingått nageldesign, bröllopsdesign, färg & stilanalys och makeup. Idag har hon tagit med sig sin samlade kunskap till Svenska Frisörskolan i Göteborg där hon jobbat sedan 2010. "– Min energi får jag av att få lära ut och ge till eleverna!".

Hon brinner för yrket och att få dela med sig av sina insikter och erfarenheter.

Veronica Olausson

Jag heter Veronica Olausson och jag har alltid älskat yrket frisör. Tog mitt Gesäll 1990 och därefter har jag haft Hyrstol i många år. 2010 tog jag Mästarbrevet vilket var en självklarhet för mig.

Jag har lärarexamen och har jobbat i skolvärlden sedan 2006 men alltid även jobbat på salong vilket jag gör än idag. Att få jobba i båda världar tycker jag är en fantastiskt kombination.

Veronicas motto: Eleven kommer alltid i centrum!

Amanda Nord

Amanda började sin karriär 2014 när hon startade Nordisk Skönhet. Hon är utbildad Frisör/Stylist även i Fransförlängning i vilket hon idag utbildar.

Hon brinner för allt inom styling men jobbar idag mycket med bröllop och events. Amanda har jobbat med musikvideos och photoshoots.

"Min drivkraft får jag utav att kreativiteten får flöda och av att jag får människor att bli glada."

 

Information angående GDPR hittar du på vår Integritetspolicy-sida.
Copyright © 2008-2019 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.