Göteborg
Sista platserna-rabatt. 35000 kr! Passa på!

Svenska Frisörskolan i Göteborg

Godkänd av Sveriges Frisörföretagare och Handels

Ta del av en utmanande och heltäckande utbildning på vår frisörskola i Göteborg! Våra kompetenta pedagoger ser till att ge dig träning av hög kvalitet. Lärarna som står för din utbildning har förutom gesällbrev, mästarbrev och mer än god erfarenhet från arbetslivet även pedagogutbildning samt lärarutbildning från högskolan. På vår frisörkurs håller vi högt tempo men glömmer inte att ha kul, det är ett perfekt recept för dig att utvecklas. Våra frisörutbildningar bedrivs i centrala Göteborg.

Perfekt kombination av teori och praktik

Vi vill vara det självklara valet när du ska välja frisörskola. Med ett djupt, personligt engagemang i våra elever där alla får samma möjlighet, ett starkt varunamn samt en otroligt hög utbildningskvalitet kan du vara säker på att få en perfekt kombination av teori och praktik. Vi arbetar även strategiskt målmedvetet med teknik så att våra elever får jobba med alla sinnena.

Starta ett strålande yrkesliv

Fylls av inspiration och ta chansen att starta ett strålande yrkesliv! Om du älskar kreativitet och skönhet är vi på Svenska Frisörskolan i Göteborg det självklara valet för dig. Skicka en intresseanmälan idag - vi hör av oss snarast möjligt.

VD: Britt-Mari Jagedal

Vår strålande VD Britt-Mari har Gesäll- och Mästarbrev och pedagogisk utbildning som frisörlärare. Dessutom har hon på 23 års erfarenhet av att driva egen salong. Idag har hon tagit med sig sin samlade kunskapsbank till Svenskafrisörskolan i Göteborg. Hon brinner för yrket och att få dela med sig av sina insikter och erfarenheter.

 

 

Rektor: Michael Gustafsson

Michael Gustafsson har 36 års branschvana med gesällbrev, mästarbrev och pedagogikutbildning från högskolan. Han driver salong med 8 anställda i Trollhättan. Michael har blivit utnämnd till Svensk mästare som tävlingsfrisör, har varit medlem i Svenska frisyrmoderådet och frisörtekniker för bland annan Hårologi, Pivot Point och Kadus.

Michael har även haft hand om vidareutbildning för frisörlärare, frisörer och lärlingar.

 

Eva-Lena Dubos

Eva-Lena brinner för frisöryrket och älskar att lära ut. Hon håller lektioner i kemi, teori och klippteknik på vår frisörskola i Göteborg. Eva-Lena har lätt att få kontakt med eleverna och besitter en fantastisk förmåga att lära ut.

Gedigen erfarenhet har hon byggt genom att själv gå sin utbildning hos Svenskafrisörskolan och därefter arbeta som frisör i Göteborg. Idag driver hon egen salong med många härliga kollegor. ut.

Eva-Lenas motto: Med båda fötterna på jorden och en stabil och gedigen grundkunskap finns inga gränser till vad du kan uppnå!

 

Copyright © 2008-2017 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.