Frisörhögskola Stockholm / Göteborg

Påbyggnadsutbildningar på högskola för frisörer

Svenska Frisörhögskolan anordnar fördjupningsutbildningar i Stockholm och Göteborg baserade på vår framgångsrika grundutbildning som anordnats sedan 2006. Utbildningen på högskolan passar dig som vill stärka dina kunskaper som frisör eller för dig som gått en grundutbildning tidigare men inte gjort färdigt dina 3000 lärlingstimmar. Den är även riktad till dig som inte varit verksam som frisör under en tid och som därför kan behöva ny inspiration, tips och idéer.

Frisörhögskolan är Sveriges största godkända privatskola belägen i Stockholm och Göteborg. Under fördjupningsutbildningen tar vi klivet över grunden och sätter samman fördjupning med nya tekniker. Genom att du som elev får arbeta strategiskt målmedvetet med teknik får du arbeta med alla sinnena. Det som krävs av en kunnig frisör idag.

Utbildningsplan med högt tempo

Utbildningen bygger på att du har en grundutbildning eller tidigare erfarenheter som frisör. Därför har vi en högre nivå och tempo än på våra grundutbildningar. Med dina tidigare erfarenheter och vår utbildningsplan är målet satt högt så du efter avslutad utbildning känner dig trygg i din yrkesroll. Du får en helhetssyn på ditt kunnande och får upp tempo och trygghet i tekniker. Allt i en exakt avvägt kombination av teori och praktik.

Engagerade lärare med erfarenhet

För din maximala utveckling under utbildningen har vår högskola tillgång till kunniga och engagerade lärare med lång erfarenhet. Efter avslutad utbildning på frisörhögskolan görs ett delprov vilket bedöms av utomstående i utbildningsnämnden via Frisörföretagarna och Handels.

Utveckla dina kunskaper och känn dig trygg i din yrkesroll - Skicka in din intresseanmälan redan idag!

 

Fantastiska resultat från vår utbildning

Av våra avgångselever 2016/2017 har 100% fått jobb i branschen direkt efter avslutad utbildning.

Bli en av dem och skicka in din intresseanmälan här!

Copyright © 2008-2019 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.